Încă un american la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a perfectat un nou transfer la echipa de baschet. După încetarea raporturilor contractuale cu pivotul Andriy Agafonov, oficialii clubului s-au orientat imediat pe piața transferurilor și au completat postul lăsat liber de jucătorul ucrainean.

CSM Târgu Jiu a ajuns miercuri la un acord cu Randall Jacob Brumant, care este noul pivot al grupării gorjene. „Oficialii clubului nostru au găsit rapid un înlocuitor după plecarea lui Agafonov. Noul pivot al echipei din Târgu Jiu a semnat până la finalul acestui sezon. Randall(Randy) Brumant este la prima experiență în Europa”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Noul pivot al grupării gorjene s-a născut pe 3 decembrie 1998, în Huston, Texas. A urmat cursurile școlii Shout Kent School, în Connecticut, unde a deprins tainele baschetului. Apoi, Randall Brumant și-a continuat cariera baschetbalistică și a jucat în SUA în campionatul NCAA, timp de 4 sezoane, în perioada 2017-2022. În primele trei sezoane de NCAA, 2017-2020, pivotul de 201 cm a evoluat pentru Columbia Lions, echipa Universității Columbia, una dintre cele mai importante universități americane, cotată pe locul 7 în SUA. Datorită programului său de absolvire al studiilor universitare, Randall Brumant s-a transferat în 2021 la Universitatea Howard, unde a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru echipa universității, în NCAA, la Howard Bison, se arată în cv-ul jucătorului american.

Jucătorul american își face debutul la CSM Târgu Jiu, cel mai probabil în etapa a treia din Grupa 11-18, pe 4 martie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu CSM Focșani.  

Vizualizări: 270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: