Jucătorii de la Pandurii îşi cer salariile restante

Mai sunt câteva zile până la vacanţa fotbaliştilor, dar tinerii de la Pandurii au conturile goale. Jucătorii au câştigat ultimul meci disputat în acest an pe teren propriu şi speră la o victorie şi în ultima etapă, la FC Argeş.

Jucătorii au strigat în vestiar tradiţionalul „Să vină banii la băieţi”, mai ales că urmează să intre în vacanţă după meciul din 7 decembrie. Antrenorul Adrian Bogoi a fost în asentimentul lor. „Clubul este într-o situaţie foarte grea, trebuie să înţeleagă lumea. Acţionarii, după cum ştiţi, nu au dat bani la club. Nu au dat bani, asta este situaţia. Nu vreau să comentez cum stă situaţia la alte cluburi, dar la noi acţionarii nu au dat bani la club”, a spus Bogoi, menţionând că jucătorii au dreptate să îşi ceară banii. „Toată lumea munceşte aici, şi jucătorii, şi antrenorii. Aşteptăm şi foloasele materiale, nu numai pe cele sportive. Am avut foarte multă răbdare până acum, sper ca situaţia să nu mai continue aşa mult timp”, a mai spus Adrian Bogoi.

Ultimul meci din acest an, al doilea al returului, va fi jucat de Pandurii vineri, 7 decembrie, la FC Argeş, la ora 17:30. „Avem un meci foarte important la Piteşti, cu o echipă foarte bună. Îl pregătim ca de fiecare dată, să câştigăm puncte şi după aceea o să tragem linie. O să abordăm meciul cu încredere”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: