Mașina unei cântărețe de muzică populară, furată din parcare. Update: Vezi unde a fost găsită mașina!

Mașina unei artiste de muzică populară a fost furată dintr-o parcare, din municipiul Târgu Jiu. Un caz similar s-a petrecut în urmă cu doar câteva săptămâni. Din aceeași parcare a fost furat un autoturism și adus înapoi, după câteva ore, cu avarii serioase. Nici până în acest moment, polițiștii nu i-au prins pe făptași.

Parcarea din care a fost furată mașina este situată pe strada Narciselor din municipiul Târgu Jiu și este folosită, în special de șoferii de TIR.

 "Azi ni s-a furat autoutilitara marca Mitsubishi Pajero cu nr de înmatriculare GJ -11- CZN din parcarea de pe strada Narciselor (parcarea de camioane vis-a-vis de fosta fabrica CONFECTIA ) dacă dețineți informații, va rugam se ne contactați la următoarele numere de telefon  : 0761251954 / 0744625235”, este mesajul postat de Violeta Priboi pe pagina sa de Facebook.

Pe langă șoferii de TIR, în parcarea cu pricina  pot fi văzuți, seară de seară, numeroși tineri din municipiul Târgu Jiu.

Update:

Mașina Violetei Priboi a fost găsită luni după amiaza în comuna Bălești. Autoturismul a fost abandonat pe marginea străzii. Nici de acestă dată autorii nu au fost prinși! 

Galerie foto


Vizualizări: 4,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: