Misiunea lui Vîlceanu în guvern. „Poate să-i tragă de mânecă”

Deputatul PNL Gorj Dan Vîlceanu, ministrul fondurilor europene, „nu este în Guvernul României doar ca ministru”, divulgă fostul premier Florin Cîțu.

Liderul PNL spune că Vîlceanu, care este și secretarul general al partidului, are și o altă misiune, și anume să se asigure că „tot ceea ce noi am pus în programul de guvernare se va duce la îndeplinire”.

Cu alte cuvinte, Vîlceanu are mână liberă să-i ia la rost pe miniștrii care, spune Cîțu, „nu își fac treaba”.

„Am vorbit despre rolul pe care îl are, pe lângă acela de ministru, pe care îl are secretarul general al partidului (n.red. – Dan Vîlceanu) în Guvernul României. Acela de a se asigura că de acolo, din Guvern, tot ceea ce ține de PNRR este implementat și are toată susținerea PNL ca atunci când un ministru din Guvern nu își face treaba, în ceea ce privește PNRR, să poată să-l tragă de mânecă”, a spus Florin Cîțu, marți, la Buzău, după întâlnirea cu activul de partid.


Afirmațiile lui Cîțu vin în contextul în care, luna trecură, Vîlceanu i-a criticat public pe miniștrii PSD de la Muncă și Sănătate. Ulterior, deputatul de Gorj a fost mustrat de premierul Ciucă pentru aceste afirmații.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: