Mitriță ar putea pleca în vară de la Universitatea Craiova!

Suporterii olteni vor fi mâhniți după ultimele dezvăluiri ale lui Mihai Rotaru. Patronul Universității Craiova lasă de înțeles că Alexandru Mitriță, starul echipei, ar putea pleca în această vară.

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, anunță că Alexandru Mitriță, vedeta echipei din Bănie, are șanse importante să plece în această vară de la formația antrenată de Costel Gâlcă.

Când echipa avea nevoie mai mare de liniște pentru a prinde un loc de cupe europene la finalul sezonului, Mihai Rotaru a dat vestea pe care niciun suporter oltean nu voia să o audă.

Alex Mitriță, cel mai important om al echipei, este pe picior de plecare. Pe lângă el, alți doi titulari ar putea fi vânduți în cazul unor oferte avantajoase.

„Nu mă întrebați de Mitriță. Există o probabilitate să plece. Noi vom lua în calcul strategia ținând cont de variabile. Cu sau fără Bancu, cu sau fără Screciu. Și să fim pregătiți pentru situațiile în care vom fi puși”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Gigi Becali și-a făcut lista de transferuri pentru această vară, iar pe ea se află și Alexandru Mitriță. Patronul de la FCSB știe și prețul pe care Mihai Rotaru l-a fixat pentru vânzarea celui mai bun jucător al său. Unul prohibitiv pentru nivelul fotbalului din Superligă, însă mijlocașul ofensiv oltean face toți banii.

Gigi Becali știe asta și îl vede înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman, cel care este ca și vândut în Qatar, la Al Duhail. Trei milioane de euro trebuie să plătească Becali pentru a-și asigura serviciile fotbalistului pe care l-a avut în curte acum mulți ani la echipa secundă.

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: