Opt șoferi au rămas fără permis

Opt conducători auto au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice și au rămas fără permis de conducere.

Potrivit IPJ Gorj, 8 conducători auto au fost depistați sub influența alcoolului, fiind sancționați contravențional în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere.

 Totodată, pentru abaterile constatate, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

La data de 8 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, au depistat, în trafic, un bărbat de 50 ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6 B Brătești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

      În vederea prevenirii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii rutieri vor continua acțiunile și controalele în trafic.

Vizualizări: 1,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: