Parcul de aventură din Drăguţeşti, luat cu asalt de copii

Copiii profită din plin de zilele libere. Parcul de aventură din Drăguţeşti a fost neîncăpător pentru cei dornici să încerce traseele suspendate în copaci.

 

Zeci de copii au umplut parcul încă de la primele ore ale zilei. „Profităm de zilele libere, de vacanţă, de vremea frumoasă şi cei mici se distrează”, a spus o mămică. „Parcul este perfect pentru copii. Au tot felul de posibilităţi să se distreze. Au luat la rând toate traseele şi s-au bucurat de vacanţă”, a spus o altă mămică.

 

De departe, cea mai mare atracţie a fost tiroliana. „Am făcut două trasee. Tiroliana a fost partea mea preferată, a spus un băiat. Am avut ceva emoţii, eram destul de sus, dar mi-a plăcut şi mai repet experienţa”, a spus un alt copil după ce a parcurs unul dintre cele mai dificile trasee din parc.

 

Jocurile sunt potrivite pentru copii de la patru ani în sus, dar şi pentru adulţi. „Avem şapte trasee, cu grade diferite de dificultate. Cele cu tiroliana sunt cele mai solicitate. Cea mai lungă tiroliană are 100 de metri. Trei trasee sunt noi şi suntem în plină dezvoltare aici în parc şi vrem să aducem ceva nou în fiecare an pentru cei care ne vizitează”, ne-a spus Radu Manoniuc, alpinist în cadrul parcului de aventură.

 

Galerie foto




Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: