Petreceri în cluburile din Târgu Jiu, de Sfântul Ioan

Petrecerile continuă în cluburile din Târgu Jiu şi la o săptămână după Revelion, mai exact de Sfântul Ioan Botezătorul. Întrucât numele de Ion, Ioana şi derivatele lor sunt foarte răspândite la nivelul judeţului, sărbătoarea este un bun prilej pentru patronii de cluburi să-şi rotunjească veniturile, organizând petreceri tematice. Pentru a-şi atrage clienţii, patronii de cluburi vin cu oferte variate, de la reduceri de preţuri, până la cadouri şi surprize pentru sărbătoriţi.

Printre cluburile care anunţă nopţi pline de distracţie şi show, în acest week-end, se numără şi clubul Cuppa, recent deschis în cadrul Shopping City. Pentru sărbătoriţi se oferă cadou o sticlă de şampanie. „Continuăm petrecerea de Sfântul Ion cu o noapte memorabilă plină de distracţie şi show!!! Toţi sărbătoriţii care au rezervată masă pentru nopţiile de party din 6 şi 7 Ianuarie primesc cadou o sticlă de şampanie!!! Pachete ofertă ALL INCLUSIV pentru cei care doresc să petreacă privat alături de prieteni cu nelimitat la mâncare (rece şi caldă), băuturi (alcoolice şi non-alcoolice) şi desert - la 199Ron / pers. *Reducere 20% pentru grupuri de minim 8 persoane”, se anunţă de pagina de Facebook a clubului. Intrarea în club este liberă.

Şi la Mozart Club-Caffe se anunţă o seară memorabilă, duminică, 8 ianuarie, când vor avea loc spectacole de comedie, susţinute de Gabriel Dinu şi Paul Mirea. Spectacolele au loc începând cu ora 20.00, iar intrarea costă 20 de lei/persoană.

La Clubul Piano petrecerile se ţin lanţ până la sfârşitul lunii. Pe 21 ianuarie, distracţia este asigurată de The Kryptonite Sparks, un power-trio incandescent, o combinaţie eclectică de indie, alternative şi hard rock. Pe data de 28 ianuarie, tot la Clubul Piano va avea loc un concert de lansare a EP-ului de debut E-an-na.

Vizualizări: 3,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: