Prefectul Florescu, discuţie cu un primar: „«Pretene», ştii cu cine te-ai pus?”

Primarul din Albeni se plânge, şi el la rândul lui, că nu se poate înţelege cu prefectul Ciprian Florescu. Edilul susţine că a fost în audienţă la prefect. Discuţiile nu au avut niciun rezultat. „«Pretene», ştii cu cine te-ai pus? Cu Instituţia Prefectului!”, i-ar fi transmis prefectul Florescu primarului din Albeni.

Ionuţ Stan, edilul comunei Albeni, a explicat, la Radio Accent, cum a decurs întâlnirea cu prefectul Ciprian Florescu. „Am sunat la Prefectură, m-am înscris în audienţă. Am avut o discuţie cu domnia sa şi n-am putut să discut nimic. Este îndoctrinat. M-a luat numai cu: «Pretene», ştii cu cine te-ai pus? Cu Instituţia Prefectului!» Acestea au fost afirmaţiile făcute de domnul prefect”, a explicat primarul din Albeni.

Stan i-ar fi reproşat prefectului că nu a trimis Corpul de Control când l-a solicitat şi a găsit nereguli în instituţie: „L-am întrebat cum poate să iasă în presă şi să spună că trimite Corpul de Control în urma unor sesizări ale angajaţilor şi ale unor oameni din comună când eu, cu o lună şi jumătate în urmă, am solicitat Corpul de Control în urma unor nereguli constatate de mine în Primăria Albeni. Domnul prefect mi-a răspuns: «Bă, pretene, Corpul de Control este al meu». Staţi puţin, domnule prefect, este al instituţiei, nu al dumneavoastră”.

În cele din urmă, amândoi au încheiat discuţia fără să ajungă la vreun numitor comun. Nu au reuşit să se înţeleagă. „Eu am mers să punem lucrurile cap la cap, să încheiem cu discuţiile şi denigrările astea care ies în mass-media din partea angajaţilor şi a directorului şcolii, dar dumnealui nu a vrut să aibă niciun dialog cu mine”, a fost concluzia lui Ionuţ Stan.

Prefectul Ciprian Florescu nu a oferit până acum un punct de vedere după afirmaţiile primarului. El a decis să trimită Corpul de Control la Albeni după ce a primit mai multe adrese de la angajaţi şi oameni din comună care îl reclamau pe edil.

Vizualizări: 4,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: