Primar, despre greva profesorilor: Îi susțin, dar s-a cam profitat de copii

Trei din cei 22 de dascăli de la cea mai mare școală din Drăguțești au revenit, de joi, la catedră. Au renunțat la grevă și au chemat copiii la școală. Este vorba despre dascăli din învățământul primar. 

Elevii au fost bucuroși să revină la școală după aproape trei săptămâni de pauză, dar mai sunt, oricum, câteva zile până la vacanța de vară.

Edilul din localitate crede că vor mai ieși din grevă și alți profesori. Cum contractele de muncă le-au fost suspendate în perioada grevei, oamenii au nevoie de salariu, crede primarul din Drăguțești. 

"Fiecare om este liber să stea în greva sau nu. Cât de curând, o sa vedeți ca profesorii vor reveni la școală. Au necazuri acasă Poate sunt unii care n-au decât un salariu, ce inseamna sa vina cei de la Asociatie sa ceara apa, întreținerea, gunoiul și sa nu ai banii. Cred ca aceasta greva nu a fost făcută cum ar trebui. Nu trebuie sa scoatem copiii în fata. S-a cam profitat de copii. Sunt părinți își doreau ca ei sa dea Capacitatea, Bacalaureatul și sa nu-i întârziem. Sunt de acord cu profesorii. Merita un salariu decent, dar trebuie sa se gândească și la copii", a declarat primarul din Drăguțești, Ion Popescu.

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: