Probleme de lot la Pandurii: accidentaţi sau fără acte!

Pandurii a devenit o echipă de accidentaţi! Tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, este obligat să-şi completeze lotul cu jucători de la Pandurii II, iar pe teren sunt cam aceiaşi fotbalişti. Unii sunt accidentaţi, iar alţii nici nu apucat să joace vreun meci pentru că nu au actele în regulă. Şi cum mai toţi sunt accidentaţi, echipa are nişte evoluţii „de accident“.

Ultimele achiziţii ale Pandurii, Nejc Mevlja, Matija Smrekar, nu au prea ajutat echipa. Atacantul croat Matija Smrekar a semnat în septembrie pe un an cu Pandurii, dar nu are actele în regulă, astfel că până acum a participat doar la antrenamente şi la stagiile de pregătire, dar nu a jucat în vreo partidă.

Nejc Mevlija are o problemă medicală şi se află în perioada de recuperare, el revenind ieri la antrenamente cu alergări uşoare. Măcar slovenul Nejc Mevlja a debutat la Pandurii într-un meci cu Şoimii Pîncota, unde a înscris şi un gol. După care a devenit indisponibil.

Un mini-lot

Pedro Mingote, Andrei Piţian şi Răzvan Negrescu au rămas şi ei acasă pentru că nu fac parte din lotul convocat pentru meciul din Cupa României cu Oţelul, care s-a deplasat ieri la Galaţi. Tot la Târgu Jiu se află şi Matulevicius care s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Dinamo. Accidentat este şi Christou Paraskevas. Toţi vor continua pregătirea la Târgu Jiu sub comanda antrenorului Dorian Gugu până vineri când vor reintra în programul primei echipe.

Pandurii are un lot format din 23 de jucători, unii veniţi de la echipa a doua pentru a nu lăsa banca goală. Trei portari- Mingote, Stanca şi Gliwa, şapte fundaşi- Pleaşcă, Momcilovic, Paraskevas, Erico da Silva, Unguruşan, Răzvan Negrescu şi Nejc Mevlja, zece mijlocaşi, unii veniţi de la echipa a doua- Elton da Silva, Anton, Nicoară, Buleică, Nistor, Răduţ, Predescu. Shalaj, Şendroiu şi Iorga şi trei atacanţi- Roman, Matulevicius şi Smrekar. Plus cinci persoane din stafful tehnic.  

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: