„Pup-o, mă!”, la Târgu Jiu

Cinefilii din Târgu Jiu sunt invitaţi vineri, 26 octombrie, să urmărească o comedie românească la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”. Este vorba de filmul „Pup-o, mă!”, în regia Cameliei Popa, care redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluţie pentru orice situaţie şi care face haz de necaz.

În film, spectatorii vor putea să o vadă pe cântăreaţa Jojo (Cătălina Grama), dar şi pe Văru’ Săndel (Alexandru Pop). „Se iau trei flăcăi straşnici, care au trăit de când se ştiu la stână, două mândre de oraş, aflate într-un mare impas şi un baci hapsân. Tradiţia spune că mândra pupată de Ziua Lânii rămâne a ta pe viaţă. Bică (Cosmin Seleşi), Tică (Alin Panc) şi Horică (Alexandru Pop) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au o şansă anul acesta şi trebuie să profite de ea”, se arată în descrierea peliculei.

Preţul unui bilet de acces la film este de 10 lei. Biletele se găsesc online prin eventbook.ro, dar şi la casa de bilete a cinematografului târgujian, în timpul programului de lucru. Filmul va începe la ora 16:00.

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: