S-a stabilit programul la Liga 2. ACS Viitorul joacă acasă în prima etapă

Federația Română de Fotbal a organizat miercuri, 20 iulie 2022, cu aproape două săptămâni și jumătate înainte de startul noului sezon, tragerea la sorți pentru stabilirea programului ediției 2022-2023 a Ligii 2. ACS Viitorul Târgu Jiu va debuta în noul sezon cu un meci pe teren propriu, cu o nou promovată, CSC Dumbrăvița.

Noul sezon de Liga 2 e programat să înceapă în data de 6 august, însă cel mai probabil va debuta mai devreme cu o zi sau două, în funcție de cum decid deținătorii de drepturi tv să programeze meciurile pe care le vor televiza. Cel mai așteptat meci al sezonului va avea loc în etapa a 6-a, la data de 10 septembrie 2022, atunci când se vor întâlni Dinamo și Steaua. Partida va fi găzduită de Dinamo, astfel că aceasta nu va apuca să joace în sezonul regulat pe noul stadion din Ghencea dar ar putea să se întâlnească în play-off, dacă cele două echipe vor ajunge acolo amândouă, după cum a anunţat liga2.ro.

ACS Viitorul Târgu Jiu a avut noroc la tragerea la sorţi şi va juca acasă în prima etapă a noului sezon, cu o nou-promovată, CSC Dumbrăvița.

 Programul primei etape a Ligii 2, ediția 2022-2023:

6 august 2022

CS Comunal Șelimbăr – FC Brașov

Politehnica Timișoara – Unirea Constanța

Progresul Spartac – Dinamo București

SC Oțelul Galați – Politehnica Iași

ACS Viitorul Târgu Jiu – CSC Dumbrăvița

Unirea Dej – FK Miercurea Ciuc

Concordia Chiajna – CSM Slatina

Steaua București – Metaloglobus București

Gloria Buzău – Ripensia Timișoara

Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: