Tânără de 18 ani, în stare gravă la spital. Are nevoie de sânge!

La 18 ani se zbate între viață și moarte! Gabriela Alexandra Eremia este internată, în stare gravă, într-un spital din Capitală. Fata se afla pe scaunul din dreapta al mașinii care, în urmă cu doar cateva zile, a lovit un monument din beton, la intrare în municipiul Târgu Jiu. Tot cu răni grave a ajuns la spital și șoferul. Pentru amândoi, prietenii fac apel la oameni să meargă și să doneze sânge. 

Medicii din Gorj au decis transferarea de urgență a Alexandrei la un spital din București. Acolo, tânăra a fost supusă mai multor operații, iar pentru asta este nevoie și de mult sânge. În încercarea de a găsi donatori, prietenii tinerilor au lansat un apel pe Facebook. 

„Cerem ajutor umanitar pentru Eremia Alexandra Gabriela, prietena noastră care trece prin momente grele. Se afla la spitalul clinic de urgenta Bagdasar-Arseni din București și are nevoie de sânge, oricine o poate ajuta! Avem nevoie de orice grupa de sânge, donațiile se pot face la Centrul de Transfuzie din Târgu Jiu. Va mulțumim! Împreună pentru Alexandra!, este unul dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

În mașina implicată în accident se mai afla un al doilea pasager, care a scăpat cu răni mai ușoare.

Vizualizări: 3,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: