Tânără în comă după accidentul din Drăguțești. Amicii ei, în spital – FOTO, VIDEO

Seară cumplită pentru cinci tineri din Gorj, care au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un accident de circulație. La volanul mașinii, un BMW, a fost o șoferiță începătoare, care s-a angajat într-o depășire periculoasă. Ea este în comă, însă pasagerii, patru tineri, au scăpat cu traumatisme minore.

Accidentul s-a petrecut vineri noaptea, în localitatea Drăguțești. Tânăra de 20 de ani, din Cârbești, a vrut să depășească o mașină și un TIR, însă manevra a băgat-o în spital și pe ea și pe amicii cu care se întorcea acasă. Șoferița începătoare a pierdut controlul mașinii puternice pe care o conducea, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un cap de pod. Zgomotul teribil a scos toți localnicii la porți, care au dat o mână de ajutor până la sosirea salvatorilor. “Auzii un zgomot puternic. Crezui că mi se dărâmă casa. A fost un impact foarte puternic. Am ieșit afară și am văzut mașina răsturnată. Erau cinci în mașină. Fata de la volan era grav. Ceilalți au scăpat mai ușor”, ne-a spus un localnic. “Am auzit o bubuitură. Când am ajuns, fata nu mai respira. Era în comă. Restul erau mai bine”, a explicat o femeie care locuiește în zonă.

„Fata era în comă și un băiat avea fața tumefiată!”

Pentru ca șoferița să fie scoasă din epava mașinii a fost nevoie de intervenția pompierilor. Fata era deja inconștientă și a ajuns la spital în comă. “La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj. S-a constatat că, în urma impactului, au rezultat cinci victime, dintre care una încarcerată. S-a intervenit pentru descarcerarea acesteia. Victima era în stare de inconștiență, suferind răni multiple. Trei dintre victime au fost transportate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și alte două de ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. “Cumplit. Era un băiat cu fața tumefiată, o altă fată lovită la umăr și la ochi, iar cea de la volan era grav”, a spus un martor la eveniment.

Dau vina pe poduri

De când a fost reabilitat, zeci de astfel de incidente au avut loc pe Drumul Național 66. Mulți șoferi apasă prea tare pedala de accelerație ori se angajează în manevre periculoase care le pun viața în pericol. În plus, localnicii din Drăguțești contestă podurile care au fost construite de-a lungul acestui drum. “Podurile reprezintă adevărate pericole. Sunt nenorocite rău. Sunt numai accidente în linie dreaptă. Sunt numai poduri rupte în urma accidentelor”, ne-a declarat un localnic.

Vizualizări: 9,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: