Ultimele variante de antrenor la CS Pandurii

Discuţiile cu Emil Săndoi și Sorin Cîrțu pentru preluarea CS Pandurii se pare că s-au oprit, iar Petre Grigoraș nu vrea să mai continue la formaţia de la Târgu Jiu. Salariul viitorului antrenor nu va depăşi 800 de euro. Pe lista lui Condescu mai sunt Stoican și Baciu.

Posibilii viitori antrenori ai pandurilor, Sorin Cârțu și Emil Săndoi, s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu Marin Condescu și directorul sportiv al clubului, Robert Bălăeț, discuțiile vizând, evident, o posibilă venire a acestora pe banca tehnică a echipei.

Discuţii neconcretizate cu Săndoi şi Cârțu
Marin Condescu a precizat că şi pentru aceștia condițiile salariale sunt aceleaşi ca şi pentru Petre Grigoraş, Pandurii neavând posibilități financiare pentru a plăti pe nimeni în plus faţă de condiţiile stabilite deja. Salariul unui antrenor la clubul gorjean nu ajunge acum nici măcar la 1000 de euro, lucru care era de neconceput până când Pandurii a intrat în insolvență, Condescu spunând că prioritatea începutului de an o reprezintă salvarea de la faliment a echipei. „Sunt discuţii. Noi trebuie să ne pregătim pentru orice variantă. Grigoraș s-a exprimat public că nu poate să stea pe un astfel de salariu, ei trebuie să gândească dacă pot antrena mai mult ca să dovedim împreună ceva, dar pe acelaşi salariu. Clubul nu poate să ofere mai mult chiar şi dacă ar apărea o a treia variantă de antrenor. Suma e aceeaşi, aşa cum și obiectivele sunt aceleași. Ne dorim să evităm falimentul şi să nu retrogradăm. De aici încolo lucrurile sunt la voia întâmplării. Jucătorii trebuie să își exprime și ei poziția. Noi azi la nici un antrenor nu putem prezenta un lot valid. Sunt jucători care pot veni și alții care încă nu se pot despărţi de Pandurii. Niciunul din jucătorii de acum nu e obligat să stea la Pandurii dacă nu e de acord cu condițiile ce le-au fost comunicate și pe care clubul le poate asigura”, a spus Condescu.

Lotul, reunit sub comanda lui Grigoraș
Lotul s-a reunit duminică, 8 ianuarie 2017, când staff-ul tehnic şi jucătorii s-au întâlnit cu conducerea clubului pentru definitivarea programului de pregătire, a comunicat CS Pandurii. Administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea, a precizat că lotul se va reuni conform programului stabilit de către antrenorul Petre Grigoraş, iar luni şi marţi echipa va efectua vizita medicală la Craiova. După efectuarea controlului medical, lotul cu care Pandurii Târgu Jiu va aborda partea a doua a campionatului se va deplasa în Antalya pentru un stagiu de pregătire de două săptămâni. Echipa va fi cantonată la Hotel Sense din localitatea Side, acolo unde vor fi programate mai multe jocuri amicale, programul acestora urmând să fie anunţat după ce vor fi perfectate cu organizatorii acestui stagiu de pregătire.
SOLUȚII
În cazul în care Petre Grigoraș nu va continua, au rămas două opțiuni pentru preluarea băncii tehnice, spun surse. Flavius Stoican, ultima dată la Zimbrul Chișinău, și Marius Baciu, care a pregătit-o ultima dată pe Chiajna, însă fără angajament de mai bine de un an.

Vizualizări: 1,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: