Viceprimar: Nu ne mai simțim în siguranță în primărie

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a spus că nu se mai simte în siguranță la locul de muncă. Asta după ce în ședința reunită a comisiilor de specialitate ale consiliului local, mai mulți cetățeni au intervenit, adresând vorbe grele unor consilieri. Viceprimarul a spus că va fi sesizată poliția. “Vom face cunoscute cele întâmplate și poliției naționale, nu putem trăi sub amenințări permanente și sub teroarea care s-a încercat a fi instaurată marți asupra consilierilor locali, atunci când încercam să dezbatem proiectele de hotărâre. O să spună și domnul viceprimar Adrian Tudor ce i s-a întâmplat după acel simulacru de ședință. Deja nu se mai simțim în siguranță în primărie, la locul nostru de muncă”, a spus Aurel Popescu.

Printre cei care au agresat verbal consilierii a fost Nicolae Ivan, de la Sabotorii Gorjului, care i s-a adresat astfel consilierului ALDE Eduard Lădaru: „Lădarule, vezi că tu ai făcut asta. Trebuia să o laşi să vorbească cinci minute”. Atunci când Lădaru i s-a adresat lui Ivan cu „domnule infractor”, acesta s-a dezlănţuit: „Eşti un coş de gunoi, aia eşti. Eşti o mizerie! Te vede un oraş întreg, maidanezule. Nu ţi-e ruşine bă, nesimţitule! Vorbea fata aia acolo, spunea ea părerea ei, că e specialist, iar tu, un semianalfabet, îţi luai notiţe, după aia vorbeai şi tu”.

În sală a fost şi vicepreşedintele suspendat al PMP Gorj, Leonida Belgher, un susţinător declarat al primarului liberal Romanescu. Belgher spunea de pe margine: „Poliţia ar trebui să vă ia pe toţi în cătuşe. Să fiu al dracu, dacă nu. Aici, jumate trebuie duşi la puşcărie. Pe cinstea mea de om”. Belgher le-a cerut şi el consilierilor să o lase pe juristă să vorbească. „Să nu mă faceţi al dracu, domnule viceprimar, că o să ştie toată opinia publică cine sunteţi şi ce averi aveţi”, a spus Belgher.

Vizualizări: 3,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: