Victorie pentru CSM Târgu Jiu la debutul în Liga 1!

Echipa a doua de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie în Liga 1 de Baschet Masculin, ediția 2023-2024! În prima etapă din Grupa A, CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Adrian Roșu, s-a impus, la limită, scor 64-63, în fața echipei CS Universitar Ploiești.

În meciul de debut, gruparea gorjeană  a evoluat, pe teren propriu, contra CS Universitar Ploiești. Partida a fost destul de echilibrată cu cele două echipe trecând rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj, cu un +9 la pauza mare pentru echipa ploieșteană, dar cu un final de meci gestionat mai bine de gorjeni, care s-au impus la limită.

Pe sferturi scorul a fost 17-17, 12-21, 23-16, 12-9 iar Rareș Ungureanu, cu 17 puncte, a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene. ”A fost o victorie muncită, am revenit de la -9 puncte la pauză și am reușit să obținem victoria. Sunt mândru că am început cu dreptul, sunt mândru că am luptat până la final și recunoscator că băieții au fost uniți și s-au sprijinit pentru a obține acest rezultat”, a declarat la finalul partidei, antrenorul Adrian Roșu.

CSM Târgu Jiu LIGA 1: Rareș Duca 3p, Luca Gheorghescu, Vlăduț Udroiu 6p, Flavius Vlădulescu, Vlad Văcaru, Albert Cadu 1p, Robert Paliciuc 3p, George Răzvan Pavel 11p, Rareș Ungureanu 17p, Mihai Filip, Flavius Toropu 9p, Alexandru Mitu 14p. Antrenor: Adrian Roșu.

Iată componența celor două grupe din Liga 1 de Baschet Masculin.

Grupa A

CSM 2 Târgu Jiu

CSM CSU 2 Oradea

Agronomia București

CS Universitar Ploiești

CSA Steaua București

ACS Ralph Brașov

CS Universitatea Craiova

RBA Getica 95

SCM winsed.swiss UVT 2 Timișoara

CS Vâlcea 1924 2 Rm Vâlcea

Grupa B

Universitatea Cluj-Napoca

CSO 2 Voluntari

CSS VSK Gheorgheni

CS Politehnica Iași

CSU Știința București

ACS Total Sport București

CSM 2 Târgu Mureș

CSM Petrolul 2 Ploiești

CSU ASE București

CSM 2 Constanța

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: