Zeci de mineri au donat sânge pentru familia tânărului mort la Drăguţeşti

Câteva zeci de mineri au donat sânge pentru familia tânărului care a murit în accidentul de circulaţie produs luni în Drăguţeşti. Soţia şi mama şoferului au nevoie de sânge. Ambele sunt în stare gravă la două spitale din ţară. Doar fratele tânărului mort a scăpat cu răni mai uşoare şi se află, în continuare, internat în spitalul din Târgu Jiu.

Aproximativ 30 de mineri au venit să doneze sânge la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu. Este vorba despre oameni care sunt colegi cu tatăl şoferului mort la Drăguţeşti. Minerii au răspuns apelului lansat de tatăl care şi-a pierdut copilul şi de reprezentanţii Centrului de Transfuzii care spun că au nevoie de mult sânge pentru cele două femei. „Suntem 30 de persoane. Sperăm să vină mai mulţi colegi de-ai soţiei, rude, vecini. Sperăm să ajungă cantitatea de sânge. Noi vrem să ajutăm”, a spus unul dintre donatori. „Tatăl dânsului lucrează la Complexul Energetic Oltenia. Împreună cu colegii, am hotărât să facem acest gest. Atât soţia cât şi mama băiatului au nevoie de donatori”, a fost îndemnul unui alt miner.

În ciuda acestei acţiuni, este nevoie de sânge în continuare. „Au venit foarte mulţi aparţinători. Cele două doamne sunt în stare foarte gravă. Sprijinul este acordat de colegii de muncă ai celor două doamne. Ambele au grupa A2 pozitiv şi este nevoie de o cantitate mare de sânge. Soţia decedatului este la Spitalul Floreasca din Capitală, iar mama şoferului este internată la Spitalul din Craiova”, a explicat Călina Căluţoiu, directorul Centrului de Transfuzii din Târgu Jiu. (M.M.)

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: