3 tipuri de pariuri populare la ruletă

Ruleta este un joc de noroc foarte popular întâlnit în cazinouri fizice şi on-line. Se joacă simplu, are reguli de joc simple, ai nevoie ca să iol joci de unul sau mai multe jetoane sau chipuri, cu valori predeterminate în bani, de o masă de ruletă ca să plasezi jetoane pe opţiuni de pariere.

Sunt mai multe runde, se plasează pariurile, crupierii lansează bila pe ruletă şi când se opreşte pe număr şi culoare vezi dacă ai câştigat sau nu.

Opţiunile de pariere sunt multiple, asta înseamnă că vom avea pariuri exterioare-mize plasate pe opţiuni ce vor acopri zona mari ale ruletei şi pariuri interioare-mize plasate direct pe numere. Descoperă casino Betano dacă ești un fan al jocurilor de noroc.

Pariuri populare la ruletă

Ca să înţelegi cum stă treaba cu parierea la ruletă am ales 3 tipuri de pariuri populare la acest joc şi am încercat să oferim câteva explicaţii:

  • Pariul pe un singur număr - plasezi jetoane pe un singur număr. Este pariu popular pentru că e simplu, nu e nimic complicat, are cea mai mare cotă din jocul de ruletă, şanse mici de reuşită. Important de reţinut aici ca jucătorul trebuie să se gândească foarte bine pe ce pariază pentru că va avea o singură şansă şi va pierde foarte uşor dacă nu e atent. În cazul în care acest pariu este câștigător, suma care-ți va fi returnată este foarte bună, de aceea este o variantă de pariere foarte des întâlnită în rândul jucătorilor la ruletă;
  • Split - pariezi pe două numere adiacente vecine pe tabla de joc nu şi pe ruletă. Se plasează fişele între două numere oricare, cota e 18 în general. E destul de complicat să faci mereu cele mai bune alegeri, aşa că se recomandă să ai în vedere de fiecare dată şi şansele reale de câştig şi ce fac ceilalţi jucători;
  • Roşu/Negru şi Par/Impar - la roşu/negru pariezi pe culoarea numărului câştigător, cota e 2.00, la par/impar optezi pentru următorul număr, dacă va fi păr sau impar, cota e tot 2.00. Aceste pariuri sunt foarte populare pentru că intervine şi adrenalina şi poţi paria foarte simplu odată ce te-ai obişnuit să alegi corect variantele. Ţine minte că aceste opţiuni de pariere la ruletă vin şi cu riscuri şi e foarte probabil să ai de fiecare dată şi pierderi dacă nu vei cântări foarte bine ce ai de făcut în continuare.

Alte tipuri de pariuri populare la ruletă ar fi şi: 1-18/19-26, numărul câştigător este mai mic, egal cu 18, peste 19, strada, pariezi pe trei numere consecutive de pa masa de joc, colţ, pariezi pe patru numere adiacente pe tabla de joc, plasezi mize pe colţul dintre numere, coloană, alegi 12 numere, dar nu sunt consecutive ca la duzine.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: