Screciu ratează EURO 2024 după un diagnostic eronat

Vladimir Screciu este pe cale să ratează EURO 2024. Medicii i-ar fi greșit diagnosticul și i-au administrat un tratament pentru o problemă pe care nu o avea în realitate.

Sorin Cârțu a dezvăluit că Vladimir Screciu, jucătorul celor de la Universitatea Craiova, riscă să rateze EURO 2024.

Asta pentru că medicii l-au tratat pentru o leziune musculară deși, potrivit fostului oficial al echipei din Bănie, Screciu avea probleme la un tendon, așa cum s-a aflat ulterior.

Mai mult, fostul președinte al formației Universitatea Craiova a dat detalii despre accidentarea suferită de Alexandru Mitriță, despre care nu se știe dacă va evolua în meciul cu Rapid.

„Cu Mitriţă am vorbit aseară. Mi-a arătat o porţiune deasupra labei, un tendon la care are nişte probleme. Nu avea o siguranţă că va juca sau nu. Cred că rămâne incert şi pentru meciul cu Rapid.

Aseară am vorbit şi cu Screciu şi m-a îngrijorat ce i se întâmplă copilului ăstuia. Mai are de stat. Îl tratezi de ceva şi el are altceva. I s-a interpretat greşit leziunea. El are o leziune pe un tendon, nu musculară. El are probleme cu tendonul. Era tratat de ceva şi avea altceva. Nu ştiu ce şanse are să ajungă la EURO. Mi-a părut rău de el când i-am văzut faţa şi era deprimat, aşa”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Costel Gâlcă a vorbit despre șansele ca Alexandru Mitriță să participe la turneul final. Tehnicianul oltenilor a spus că reprezentativa României are nevoie de un fotbalist precum mijlocașul său. „(n.r. Are Alexandru Mitriţă şanse să fie la EURO) Cu siguranţă, dacă se recuperează cât mai repede, să prindă meciuri.

A demonstrat că are calitate şi în tot ceea ce a făcut până acum în fotbal. România are nevoie de un jucător ca el”, a transmis Costel Gâlcă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Alex Mitriță (29 de ani) a înscris 13 goluri și a dat 11 pase decisive în 35 de partide jucate pentru Universitatea Craiova în toate competițiile.

Vizualizări: 2,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: