A aprobat demisia antrenorului la două ore după meci

La două ore de la finalul partidei celor de la FCU Craiova cu Chindia, scor 0-1, Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a confirmat că a luat act de decizia lui Marius Croitoru și că îi va aproba demisia tehnicianului de 42 de ani.

Croitoru lăsase de înțeles că nu intenționează să mai continue în Bănie, considerându-se vinovat pentru ultimele rezultate ale oltenilor. Astfel, deși beneficia de sprijinul ultrașilor din Peluza Sud 1997, Marius Croitoru nu va mai continua la FCU Craiova, formație pe care o lasă pe locul 10, cu 15 puncte, adică în afara obiectivului setat la începutul sezonului.

Patronul Adrian Mititelu a confirmat despărțirea. „Au fost anumite nemulțumiri la echipă, e adevărat. Eu niciodată nu l-aș fi dat afară pe Croitoru. Pe mine m-a convins hotărârea lui de a pleca. A zis că simte că nu mai poate face nimic. Asta m-a făcut să cred că nu e doar un alint. Probabil a fost și presiunea foarte mare pe el, că la Craiova e altceva decât la Botoșani. Poate și presiunea fanilor” a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

Pe banca oltenilor, Marius Croitoru a contabilizat, în campionat, patru victorii, trei remize și șase înfrângeri, precum și un succes în play-off-ul Cupei României. Lăudat inițial pentru stilul său pozitiv, ofensiv, antrenorul a pierdut sprijinul conducerii după ultimele trei etape, în care FCU a strâns un singur punct și, pe deasupra, inclusiv jocul a lăsat de dorit.

Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: