Accident de lux pe Centura Jiului

Un accident cu pagube de zeci de mii de euro s-a produs ieri pe Centura Jiului. Neatent, șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate într-o intersecție, iar din această cauză două mașini care circulau regulamentar au ajuns în șanţ. Unul dintre autoturismele avariate grav este un bolid de zeci de mii de euro, a cărui reparație ajunge la peste 20.000 de euro, susține proprietarul. Din fericire nu au existat victime omeneşti.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului marca Opel, care a încercat să se strecoare în trafic, fără să se asigure. Neatenția sa a făcut însă pagube de lux. Un autoturism marca Audi modelul A8, a fost serios avariat la motor, după ce șoferul a ajuns cu mașina în șanț. Acesta a lovit Opelul, iar apoi a ricoșat într-o altă mașină, după care a ajuns în șanț. “Mergeam regulamentar, iar dintr-o dată mi-a apărut în față. Nu a oprit la semnul cedează trecerea și l-am lovit. Am ricoșat într-un Break, iar apoi am ajuns în șanț”, a declarat șoferul autoturismului de lux.

Pentru mai bine de jumătate de oră circulația în zonă a fost oprită. Aflați la fața locului, polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. „Din primele cercetări rezultă faptul că șoferul autoturismului marca Opel nu a acordat prioritate de mers. Nu sunt victime omenești. Vom continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea evenimentului rutier”, a declarat Daniel Traşcă, Poliţia Rutieră Gorj.

La o primă estimare reparația bolidului îl va costa pe proprietar mai bine de 20.000 de euro, deoarece, în mare parte, avariile importante s-au produs la motor. “Uitați-vă la ea cum arată. E praf în față la motor. E o mașină de 80.000 de euro, vă dați seama că fără 20.000 de euro nu o fac”, a declarat proprietarul autoturismului de lux.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: