Adi Ilie, scouter pentru Pandurii

Fostul internaţional Adrian Ilie este unul dintre impresarii cu care Pandurii vor colabora în perioada următoare pentru a completa lotul. Conştient că mai are nevoie de jucători de valoare la echipă, Ionuţ Badea, a dezvăluit ieri faptul că i-a cerut fostului fotbalist să vină cu propuneri concrete de jucători pentru a întări echipa. Primul scouter la care clubul gorjean a apelat este Adi Ilie, acesta aducând deja la Pandurii în acest sezon un columbian, Cristian Mejia, care însă nu va juca la echipa mare decât din iarnă.

Postul pentru care Pandurii caută urgent un jucător de valoare este cel de atacant, Badea explicând ieri că se poartă mai multe discuţii în acest sens.

„Dacă vom găsi un raport calitate preţ peste ceea ce avem noi la ora actuală în atac, cu siguranţă că vom face demersuri mai departe pentru un transfer”, a spus ieri Badea. „Nu aducem jucători care să nu fi jucat o perioadă de timp. Nu am timp pentru experienţe, important e să aducem jucător care să intre din prima titular”, a adăugat acesta. Tehnicianul a dezvăluit că sunt în discuţii câţiva jucători, români şi străini, cărora nu le poate da numele după ce se va realiza transferul. După o analiză şi un studiu asupra posturilor deficitare, prin agenţi de încredere sau prin oameni din cadrul clubului sau scouteri, se vor căuta jucători care să corespundă acestor posturi, deocamdată apelându-se doar la Adi Ilie pentru căutarea de jucători: „Lucrăm deocamdată doar cu Adrian Ilie, care are la rândul lui oameni pricepuţi în acest sens care pot urmări jucători şi pot face rapoarte asupra eventualilor jucători de care am avea nevoie”. Badea a mai precizat că nu s-a închis uşa niciunui agent de jucători şi fiecare are posibilitatea să vină cu propuneri care vor fi analizate.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: