Afacere cu bani europeni la Târgu Jiu

Maria Turea şi Dorina Cioplea-Văduva au investit 135.000 de lei din fonduri europene într-un atelier în Târgu-Jiu, unde fac tricouri imprimate digital. Afacerea celor două foste jurnaliste a fost prezentată pe larg de Ziarul Financiar.

Într-o lună obişnuită, antreprenoarele de la UMUR personalizează şi vând circa 200 de tricouri.

Maria Turea şi Dorina Cioplea-Vădu­va, două an­tre­pre­noare din Târgu-Jiu, au pornit businessul UMUR anul trecut, când au început să vândă tricouri imprimate digital cu desene proprii. De câteva săptămâni, după ce măştile de protecţie au fost declarate obligatorii, ele au început să facă şi astfel de accesorii cu desene, iar de la începutul anului pâ­nă acum veniturile lor au fost de 30.000 de lei.

„Ne gândeam de mult la o afacere, voiam să pictăm tricouri şi să le imprimăm. La început am încercat printr-o metodă mai veche, cu transfer termic, acasă. La un moment dat, am găsit oportu­ni­tatea de a accesa fonduri europene şi aşa a început afacerea. Am cumpărat o impri­man­tă şi am început să creăm“, a povestit Maria Turea la emisiunea online ZF Afaceri de la zero.

Aşa au pus bazele unui mic atelier în Târgu-Jiu, pe Calea Eroilor, chiar unde se află sculpturile lui Constantin Brâncuşi.

Continuarea AICI.

Vizualizări: 2,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: