Afacerist din Ţicleni, înghiţit de apele Dunării

Un gorjean a dispărut ieri în apele Dunării, în dreptul localităţii Crişan! Constantin Rădoacă din Ţicleni are 41 de ani. Acesta se afla la pescuit cu alţi trei prieteni. Din cauza curenţilor puternici barca în care se aflau s-a răsturnat, iar Constantin Rădoacă este de negăsit. Până la închiderea ediţiei, trupul acestuia nu a fost găsit. Jurnaliştii au încercat să stea de vorbă cu familia, însă aceştia au refuzat. Rădoacă era cunoscut în Ţicleni având o spălătorie auto şi o firmă de construcţii.

Au vrut sa acosteze în amonte, iar din cauza curenţilor puternici, cel mai probabil barca s-a răsturnat. Singurul care nu a reuşit să se salveze este Constantin Rădoacă, ceilalţi bărbaţi sunt în afara oricărui pericol. Bărbatul dispărut în apele Dunării este căutat de scafandrii. “Era un om foarte bun. Sperăm să se întâmple o minune. Are împreună cu fratele lui o afacere. Au o spălătorie şi o firmă de construcţii. Lui i se spunea Coco“, a declarat primarul comunei Ţicleni, Ion Ungureanu.

Oamenii care locuiesc în apropiere au văzut la televizor, dar nu s-au gândit că este vorba despre vecinul lor. „Nu pot să cred că a dispărut, nu poate să I se întâmple lui aşa ceva este un om deosebit, am văzut la televizor totul dar nu am ştiut că este vorba de vecinul nostru”, a spus Cornel Jalia din Ţicleni.

Un alt vecin a spus că acesta nu ştia să înoate, deşi era un pescar înrăit. Gorjeanul avea un copil de 21 de ani, student la Craiova.

Fratele şi sora bărbatului au plecat într-un suflet în Delta Dunării când au aflat că fratele lor este de negăsit.

Părinţii lui Constantin Rădoacă nu ştiu că fiul lor nu e de găsit în apele Dunării. Aceştia au văzut povestea la televizor însă au fost convinşi de familie că nu este aceeaşi persoană. Fiul lor va ajunge acasă, însă cu o întârziere din cauza unor probleme la barcă, cred oamenii....

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: