Agent la Penitenciar, scriitor în timpul liber

Dincolo de o meserie grea stă un suflet sensibil. A demonstrat acest lucru un tânăr târgujian care este agent la penitenciar şi a lansat, recent, o carte de poezii. „Poveşti de iubire” este titlul primei sale cărţi, iar Valentin Stanciu promite să nu se oprească aici.

Lansarea cărţii „Poveşti de iubire” a avut loc, vineri, la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. La eveniment au participat profesori din cadrul UCB, colegi de-ai lui Valentin şi prieteni. „Am emoţii teribile. Vă jur. Îmi tremură mâinile. Aceste emoţii care sunt acum în interiorul meu au făcut să apară această carte. Practic aceste emoţii pe care le trăiesc acum şi le-am trăit în trecut sunt temelia acestei cărţi. «Poveşti de iubire», cum am pus numele, e mai mult decât o carte. Este copilul meu, aşa cum îi spun eu. Este un copil născut din sentimente, din iubire, din emoţie, din dezamăgire”, a declarat Valentin Stanciu, după ce le-a mulţumit celor prezenţi pentru susţinere.

Valentin Stanciu are 27 de ani şi este din Târgu Jiu. Tânărul scriitor a fost încurajat de cei prezenţi. „O carte de debut trebuie să fulgere sufletul celui care o citeşte. Reuşeşte acest lucru şi tânărul Valentin în mare parte. Orice creaţie de acum încolo se va raporta la debut”, i-a transmis profesorul universitar Nicolae Brânzan.

Vizualizări: 2,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: