Ce spun sătenii din Dănciulești despre copilul vândut unui neamț

Un copil de numai 4 ani din comuna Dănciulești a fost scos din țară cu acte false de un cetățean străin. Minorul a ajuns în Germania, iar autoritățile române împreună cu polițiștii de la DIICOT încearcă să-l aducă în țară. Pentru sătenii din comuna Dănciulești faptul că minorul a fost scos din țară nu este o noutate. Ei spun că băiatul de 6 ani ar fi fost vândut cu 8.000 de lei.


Localnicii vorbesc pe rețelele de socializare despre scoaterea copilului de 4 ani din țară cu acte false. Se pare că nu s-a făcut nimic în secret și faptul că minorul va pleca în Germania era cunoscut de mai toți sătenii care cunosc familia băiatului.


 Mai mult decât atât, acest lucru a fost postat și pe rețelele de socializare de o rudă a băiețelului care a încercat să împiedice totul.


"Au știut toate autoritățile din comună că acest copil pleacă. Ba chiar unchiul copilului a anunțat pe Facebook ziua când va trece granița cu el, făcea apel la autorități”, scrie un locuitor. 


Un alt cetățean susține că micuțul a fost chiar vândut străinului cu suma de 8.000 de lei.


"Un om din comună și-a vândut copilul unui neamț pe 8.000 de lei și copilul a plecat cu o procură falsă”.


Se pare că micuțul provine dintr-o familie cu probleme și mai are frați care sunt în grija statului român.


"Sunt doi amărâți, sunt bolnavi amândoi, dar mai au copii dați la stat. Dacă s-a știut, să fie trași la răspundere. Să răspundă toți penal pentru că aici vorbim de trafic de persoane”.

Vizualizări: 1,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: