Anchetă la Şcoala „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu. Un profesor ar fi simulat că îi taie degetul unui baieţel

O anchetă va începe la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, derulată de Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Un profesor este acuzat că ar fi simulat tăierea degetului unui băiețel de clasa a II-a.

 

Din primele informaţii, totul a început atunci când elevul ar fi arătat semne obscene unui alt elev. Profesorul a remarcat acest lucru şi l-a dus pe copil într-o altă încăpere, acolo unde ar fi simulat că îi taie un deget pentru a-l pedepsi.

Băieţelul ar fi început să plângă şi ulterior le-a comunicat părinţilor cele întâmplate. Aceştia au declarat că fiul lor se află în stare de şoc. Profesorul a negat cele întâmplate.

„Am luat legătura cu domnul profesor, iar dumnealui susține că a fost un spirit de joacă și lucrurile nu s-ar fi petrecut cum le-a prezentat tatăl băiețelului. Am informat inspectorul școlar de sector și pe doamna inspector școlar general în legătură cu acest incident. Din scurta discuție pe care am avut-o cu domn profesor, mi-a spus că a fost o joacă între cei doi copii, care ar fi arătat semne obscene unul la celălalt și dumnealui a simulat că iată ce se poate întâmpla dacă mai arăți aceste semne obscene”, a transmis Vasile Udroiu, directorul unității de învățământ.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj realizează o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate. Elevul va beneficia și de consiliere din partea psihologului școlii.

Vizualizări: 2,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: