Andra nu-l vedea pe Măruţă ca bărbatul cu care îşi va petrece viaţa

Andra şi Cătălin Măruţă formează de mult timp un cuplu mult apreciat din show-biz, dar solista a mărturisit recent că soţul său actual nu a impresionat-o deloc la prima vedere. Andra îl ştia pe Măruţă de când lucra la TVR 2 şi avea plete şi spune că atunci nu o atrăgea deloc.

Vedeta PRO TV Cătălin Măruţă a plecat din Târgu Jiu imediat după ce a terminat liceul. Avea deja câţiva ani de experienţă în presă, la Radio Târgu Jiu, şi nu i-a fost greu să lucreze la un radio din Bucureşti şi apoi la TVR 2, unde prezenta o emisiune matinală.

Când l-a cunoscut, soţia sa Andra spune că nu a fost deloc impresionată prezentatorul „Tonomatului DP2”. Artista a mărturisit că look-ul de rebel, cu păr lung, cravată și cămăși colorate al lui Măruţă nu o atrăgea deloc.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici şi nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță.

Acum însă Andra şi Cătălin formează o familie unită şi au doi copii care par să le calce pe urme. David și Eva, cei doi copii ai lor, sunt nelipsiți din postările lor de pe platformele de social media.

Dacă Eva a început deja să cânte cu mama ei, se pare că David se pregătește să îi calce pe urme tatălui său. Nu a fost o decizie tocmai ușoară să îi expună așa mult, însă Cătălin Măruță a explicat că a preferat să îi obișnuiască de mici cu capcanele de pe internet. „Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a spus Cătălin Măruță.

Vizualizări: 2,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: