Ani grei de pușcărie după crima de la Stejari

Aproape două decenii va sta în închisoare gorjeanul care în ianuarie anul trecut a ucis cu sânge rece un tânăr de nici 30 de ani din Stejari. Daniel Clenciu a fost atunci ucis cu mai multe lovituri de cuțit, autorul crimei fiind Dumitru Savu, care a intrat peste el în casă, împreună cu doi prieteni. Și câteva rude ale lui Clenciu au fost lovite. Crima a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Savu Dumitru a primit 15 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. După eliberare, nu va avea dreptul să poarte niciun fel de arme timp de cinci ani. Acesta a mai primit 7 ani și șase luni pentru tentativă de omor și încă trei ani pentru violare de domiciliu. În total, acesta va trebui să execute 18 ani și șase luni, plus 24 de zile rest dintr-o condamnare anterioară.

În același dosar, Puținelu Marius Dumitru a fost achitat în privința acuzației de omor, dar s-a ales cu trei ani pentru violare de domiciliu, la fel și Petrică Borcan, care va mai face încă zece luni pentru lovire și alte violențe.

Condamnarea pronunțată de Tribunalul Gorj a fost fără acord de recunoaștere a faptei și nu este definitivă. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 5,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: