Antrenamente la Universitatea Craiova cu câte 4 jucători

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a condus joi primul antrenament în Bănie. Din cauza măsurilor impuse de guvern, şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe grupe, antrenorul italian neputând avea sub comandă în acelaşi timp mai mult de 4 jucători.

Italianul Cristiano Bergodi a condus joi primul antrenament la Universitatea Craiova. Din cauza măsurilor de prevenţie luate de guvern, şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe grupe, antrenorul italian neputând avea sub comandă în acelaşi timp mai mult de 4 jucători.

Bergodi i-a avut alături pe secundul italian, Luigi Ciarlatini, cât şi pe secundul român, „moştenit” de la Cornel Papură, adică Dragoş Bon. Acesta din urmă, fost antrenor la echipa a doua a clubului, a fost impus de către patronul Mihai Rotaru atât în staff-ul lui Papură, cât şi în cel al lui Bergodi. Cu portarii a lucrat separat antrenorul responsabil de acest sector, Robert Tufişi.


Cristiano Bergodi a ieșit din carantină miercuri dimineața, după ce a stat două săptămâni în izolare la un hotel din Bănie. Până joi, italianul a comunicat cu jucătorii prin intermediul mesajelor pe Whatsapp şi a urmărit meciurile echipei din acest sezon.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: