Bancu ratează naționala după accidentarea cu Rapid. Un alt oltean îi ia locul

Nicușor Bancu nu va fi apt de joc pentru partidele echipei naționale, în urma accidentării din meciul cu Rapid. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru  a anunțat că Bogdan Vătăjelu va fi chemat la lot în locul lui.

Căpitanul oltenilor a avut de suferit în zona ligamentelor încrucișate după un contact cu unul dintre fotbaliștii giuleștenilor și a fost nevoit să iasă de pe teren. Mihai Rotaru a precizat însă că accidentarea nu ar fi atât de gravă, iar Bancu ar putea scăpa de o nouă ruptură care să-l țină departe de gazon pentru o lungă perioadă de timp. „Bancu se întoarce la Craiova, Vătăjelu este în locul lui la lot. Ar fi trebuit să ceară schimbare din prima. A auzit troznind, dar el simte că nu e nimic grav. Pune piciorul jos. El fiind un luptător, n-a vrut să iasă, dar trebuia. Bancu e luptător, de aia e și căpitanul Universității Craiova”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Informația a fost confirmată și pe site-ul FRF, forul fotbalistic anunțând că selecționerul Edi Iordănescu a luat această decizie de urgență în urma partidei din Giulești. „Ca urmare a faptului că Nicușor Bancu s-a accidentat în partida Rapid – CS Universitatea Craiova 2-2, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională, pentru meciurile cu Slovenia și Moldova, pe colegul lui Bancu de la echipa de club, Bogdan Vătăjelu (29 de ani)”, se arată pe site-ul FRF.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: