Bate vânt de schimbare la Craiova! Cine l-ar putea înlocui pe Napoli

FCU Craiova a avut un parcurs bun cu Nicolo Napoli pe bancă dar ratarea play-off-ului poate face uitate celelalte realizări. Situația dintre antrenor și patron la olteni pare din nou tensionată și sunt zvonuri că Adrian mititelu ar dori schimbarea lui Nicolo Napoli.

Meciul pierdut cu Sepsi a adus tensiunea din nou în tabăra celor de la FCU Craiova care nu au liniște chiar dacă au câștigat cu scorul de 3-0 meciul cu CS Mioveni. Patronul Mititelu ar intenționa să renunțe din nou la Nicolo Napoli pe care îl vede responsabil de ratarea calificării.

Pe surse, presa centrală dă deja și un înlocuitor. Este vorba despre Nicolae Dică, adversarul craiovenilor de luni seara, aflat în prezent pe banca lui CS Mioveni, după cum scrie gsp.ro

„Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, nu și-a făcut apariția la interviurile de la finalul meciului cu CS Mioveni, câștigat de olteni într-o manieră autoritară, scor 3-0, iar GSP.ro a aflat motivul din spatele acestei enigme. Sătul de ironiile primite pentru modul în care se exprimă în limba română în fața reporterilor, italianul refuză să mai vină la interviuri! Mai mult, patronul Adrian Mititelu pune la cale debarcarea acestuia și a găsit deja un înlocuitor: Nicolae Dică”, scrie sursa citată.

Nicolo Napoli a fost în mai multe rânduri aspru criticat de moderatorii și analiștii emisiunilor sportive pentru maniera defectuoasă în care comunică în limba română, pe care nu a învățat-o nici acum, la aproape 20 de ani de la primul descălecat în Bănie!

Nicolo Napoli ar fi putut fi chiar demis luni, în cazul în care echipa nu ar fi câștigat cu CS Mioveni, spun oameni din anturajul echipei, conform aceleiași surse. Dacă îl dă afară pe Napoli ar fi a zecea oară cînd italinul pleacă de la formația olteană.

Nicolo Napoli se află la cel de-al nouălea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu, pe care a  mai antrenat-o în alte opt rânduri: 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019, 2020 și 2022.

Acesta a salvat echipa de la retrogradare play-out-ul trecut, iar anul acesta a fost la un pas de o calificare în play-off, ratată în cele din urmă în „decisivul” cu Sepsi.

Vizualizări: 1,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: