Bucurie mare în vestiar după ce au bătut o nou-promovată

Mare bucurie în vestiarul echipei lui Florin Stîngă după meciul de la Baia Mare. Deși au învins o nou-promovată, pe Minaur, una dintre ultimele clasate din Liga 2, jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu au sărbătorit deși sunt la câteva puncte de locurile retrogradabile.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit prima victorie după cele două eșecuri usturătoare înregistrate consecutiv cu echipele din Slobozia și Buzău. Elevii lui Florin Stîngă au trecut la limită de Minaur Baia Mare, scor 2-1, în etapa a 15-a a sezonului regulat. ACS Viitorul a condus cu 2-0 la Baia Mare, în urma golurilor semnate de Florin Răsdan, minutul 45+1, și Paul Mitrică, minutul 69, dar finalul confruntării nu a fost deloc ușor, adversarii punctând în minutul 90, prin Muacir Abdul Pacheco Cassama.

Florin Stîngă a revenit la sentimente mai bune momentan, după starea tensionată de la nivelul vestiarului. ”A fost un meci de luptă, pe un teren greu. Cred că diferența a făcut-o atitudinea pe care am avut-o, una bună. Am muncit pentru fiecare balon, am fost concentrați și cred că a fost prima dată după mult timp în care nu am făcut greșeli personale. Asta cred că a adus un echilibru și am obținut o victorie importantă pentru noi”, a spus Stîngă după meci.

ACS Viitorul Târgu Jiu încheie anul 2022 cu un meci pe teren propriu, cu Ripensia.

Vizualizări: 701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: