Cabana Caraiman, cumpărată de violonistul  Alexandru Tomescu, a fost redeschisă!

Cabana Caraiman din Munții Bucegi a fost redată, după mulți ani, circuitului turistic de către noul proprietar, violonistul Alexandru Tomescu. Celebrul violonist cumpărat-o, în urmă cu un an, de la un cetățean britanic. 

Violonistul Alexandru Tomescu a reușit să redea strălucirea de altădată uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate cabane din Munții Bucegi. Cabana Caraiman arată acum impecabil, iar proprietarul îi atrage pe turiști și cu muzică de cea mai bună calitate.

„Așadar, cabana va fi deschisă permanent până pe 1 octombrie, posibil chiar 1 noiembrie, dacă vor fi vizitatori. Având pe cineva permanent la cabană, voi putea progresa mai eficient peste vară, cu mai multe îmbunătățiri care au tot așteptat. Bun venit în echipă, Florin! Vă așteptăm cu drag la cabană!”, a transmis Alexandru Tomescu după redeschiderea cabanei.

La finalul lunii iulie, la cabana Caraiman a avut loc un concert la altitudinea de 2025 de metri.  

Celebrul violonist a cumpărat cabana Caraiman de la un om de afaceri britanic, care o achiziționase în urmă cu 16 ani și care intenționa de mai mulți ani să o vândă. Construită în anul 1937, la o altitudine de 2025 de metri, în zona platoului Bucegilor, cabana ajunsese, în ultimii ani, într-o stare avansată de degradare. Ultimul administrator al cabanei a decedat în urmă cu câțiva ani, iar omul de afaceri britanic care o cumpărase devenise tot mai dezinteresat de clădire.

Vizualizări: 2,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: