Gilortul a făcut spectacol în Valea Jiului!

Gilortul a învins în premieră Jiul Petroșani, în Vale, și nu oricum, ci într-o manieră categorică. Tot în premieră, Fabian Bărănescu și Florin Marica au marcat pentru Gilortul într-un meci oficial.

Cei de la Gilortul se mai pot lăuda cu faptul că 4 din cele 5 goluri au fost reușite de jucători sub 20 de ani, singurul „intrus” de pe lista marcatorilor fiind Dragoș Săulescu.

„Cu un bagaj tehnico-tactic superior, jucătorii Gilortului s-au impus fără probleme în fața celor de la Jiul Petroșani. Singura grijă pentru Mario Găman și Boby Staicu a fost să îi motiveze pe jucători și să îi facă să respecte planul tactic pregătit pentru partida cu hunedorenii. După o astfel de evoluție și o victorie netă merită felicitată întreaga echipă”, au transmis cei de la Gilortul pe pagina oficială după spectacolul oferit de echipă la Petroșani.

Fabian Bărănescu a reușit două goluri în prima repriză  iar Gilortul a intrat cu două goluri avantaj la pauză. Dragoș Săulescu, intrat la pauză în locul lui Robert Dănescu, a început recitalul și a înscris sub transversală la doar 4 minute de la reluare, fiind urmat de Sebastian Popescu. În prelungiri a mai marcat și Florin Marica, jucător care a spart gheața în tricoul Gilortului.

Vineri, 3 mai, începând cu ora 18:00, Gilortul va întâlni, în deplasare, formația FCU Craiova 2.

    

Vizualizări: 1,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: