Cabinet stomatologic, de ultimă generație, într-o comună din Gorj

Un medic din județul Dolj va deschide un cabinet stomatologic într-o comună din Gorj! Lucrările de amenajare a noului spațiu sunt pe ultima sută de metri, iar locuitorilor le este promis că vor beneficia acolo de servicii de calitate, cu aparatură de ultimă generație.


Cabinetul stomatologic va fi deschis în comuna Brănești.

"În curând SC W&H DENT SRL deschide punctul de lucru din Brănești, Gorj
Pe lângă aparatura de ultimă generație, vom avea și RADIOLOGIE DENTARĂ/COMPUTER TOMOGRAF", se arată într-un anunț postat de W&H DENT pe pagina de Facebook.

Medicul stomatolog care va lucra în comuna Brănești se numește Adina Lavinia Iacob.

"Cabinetul stomatologic este gata, așteptăm după câteva avize de specialitate și, sperăm noi, la jumătatea lunii ianuarie să putem trata primii pacienți. O să fim o echipă completă, care va lucra cu aparatură de ultimă generație. Cabinetul stomatologic din Brănești este cel de-al doilea cabinet pe care îl deschid în mediul rural din județul Gorj. Mai am unul asemănător, deschis în urmă cu câțiva ani, în localitatea Țânțăreni. Astfel de cabinete vin în sprijinul oamenilor din mediul rural, care nu mai trebuie să facă un drum până în cel mai apropiat oraș atunci când au probleme de sănătate", a declarat medicul stomatolog Adina Lavinia Iacob.

Vizualizări: 3,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: