Călcaţi în picioare în deplasarea de la Reşiţa

Pandurii nu a avut nici o şansă în faţa liderului unde a jucat aproape întregul meci în zece oameni. CSM Reşiţa s-a impus cu scorul de 5-1, pandurul Gomes lăsând echipa în zece oameni din minutul 18 al meciului.

Pandurii Târgu Jiu a suferit un duş rece în deplasarea de la Reşiţa din week-end, gorjenii fiind învinşi la scor, sâmbătă, de liderul seriei a 7-a. CSM Reşiţa s-a impus cu 5-1 într-un meci în care Pandurii a jucat cu un om mai puţin pe teren, după ce Jorgen Gomes a fost eliminat după puţine minute de joc pentru un fault dur la un adversar. Reşiţenii au reuşit să deschidă scorul la câteva minute după eliminarea lui Gomes prin Valentin Munteanu, în minutul 21. Celelalte goluri au fost marcate de Amir Jorza (30), Ion Vasluian (38), Valentin Lazăr (50) şi Călin Cristea (90+3) în timp ce pentru Pandurii a marcat golul de onoare Andrei Trușescu, în minutul 65.

Cei de la Pandurii au pierdut din nou podiumul după ce Voinţa Lupac s-a impus pe terenul celor de la CSM Deva, scor 1-0, după un autogol al celor de la Deva. Totuşi Pandurii poate încheia pe podium acest sezon pentru că va juca etapa viitoare pe teren propriu cu Voinţa Lupac.

 Rezultate etapa 7, Seria 7 play-off

CSM Deva – Voinţa Lupac  0-1

CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu 5-1

Vizualizări: 3,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: