Călinoiu are motive secrete pentru susţinerea lui Ponta

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a trimis o scrisoare târgujienilor, încercând să argumenteze votul pentru Victor Ponta. După ce am aflat din spoturile electorale că USL este esenţa vieţii, pe o întreagă pagină, Călinoiu a povestit despre binecuvântarea Victor Ponta.

Într-o scrisoare semnată „al vostru prieten, Ion Călinoiu“, şeful Consiliului Judeţean, „plin de emoţie”, spune că de când face politică nu s-a simţit ca în aceste zile. „Şansa ca judeţul nostru să aibă premier este fantastică, este un mare noroc şi este o binecuvântare. Vă spun doar atât: dacă nu-l aveam pe Victor Ponta, sediul CEO-ului nu era astăzi în Târgu Jiu“. Mai departe, Călinoiu spune cât de neimportant este şeful său de partid, primarul Florin Cârciumaru şi, pentru prima dată cheamă oamenii la vot pentru interesul lor: „Nici eu, în calitate de preşedinte, nici domnul primar Florin Cârciumaru nu mai suntem importanţi. Important pentru acest judeţ este că, în sfârşit, dă premierul României. Asta mă face să trăiesc o emoţie unică, pentru că traversăm realmente o perioadă istorică. Vă chem la vot, de data aceasta nu pentru mine, nu pentru PSD, ci pentru interesul vostru, al gorjenilor“.

Ce nu poate spune Călinoiu

Călinoiu nu se opreşte şi afirmă că judeţul Gorj este capitala culturală a Planetei!! „Sunt sigur că va ţine cont că Gorjul este capitala economică a regiunii şi capitala culturală a planetei“.

Cireaşa de pe tort este următorul rând. Deşi încearcă, prin această scrisoare să convingă oamenii să-l voteze pe Victor Ponta, în final, nu poate spune de ce trebuie să facă acest lucru. „Dacă aş putea să vă spun tot ce ştiu, mi-aţi da dreptate, însă, din foarte multe motive, sunt lucruri pe care nu le pot da publicităţii. Deşi nu am acceptul premierului, am să vă fac o confidenţă: înainte de a începe campania, l-am întrebat, glumind, dacă nu-i e frică să candideze la Gorj şi mi-a răspuns, foarte sigur pe el: Nu, pentru că eu sunt mai gorjean decât voi toţi. O să vedeţi, la alegeri, că oamenii simt că interesele mele încep prima dată cu aceste locuri”, mai scrie vâlceanul Călinoiu.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: