Când va începe „Survivor România” 2023

Show-ul de mare succes în 2022 de la Pro Tv va reveni la începutul noului an. Survivor România 2023 este preconizat să debuteze pe ecrane în luna ianuarie astfel că în decembrie se va filma pentru noua ediție care se așteaptă să fie de succes. 


Și de această dată, membrii a două triburi, Faimoșii și Războinicii, vor înfrunta lupte dure pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul. 

Producătorii emisiunii au dat startul înscrierilor încă din septembrie pentru cei care vor să ajungă în Republica Dominicană. Show-ul va fi prezentat în continuare de Daniel Pavel, care are o imagine foarte bună printre telespectatori. Pavel a anunțat premiera show-ului filmat în Republica Dominicană pentru luna ianuarie. „În ianuarie, așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zile. Se va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la PRO TV, dar filmările sunt aproape în regim de live”, a spus Daniel Pavel într-un interviu acordat pentru Viva.

Câștigătorul ediției din 2022 a fost Alex Delea, în vârstă de 25 ani, de profesie barman care a intrat, încă de la începutul show-ului, în echipa Războinicilor. 

Pe locul 2 s-a clasat Elena Chiriac, din echipa Faimoșilor, care are 20 de ani şi este fiica jurnalistului Romeo Chiriac, care a condus redacţia sport a agenţiei Mediafax timp de 20 de ani. Elena a fost model şi a studiat actoria la Londra. 

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: