Cârciumaru a plecat din PSD. I s-a alăturat lui Ponta

Senatorul Florin Cârciumaru a părăsit rândurile PSD, partid care nu l-a mai susținut pentru un nou mandat de parlamentar. Fostul președinte al PSD Gorj a făcut pasul către Pro România, partidul lui Victor Ponta.

„Țin să mulțumesc domnului Ponta și domnului Văcaru, pentru invitația și insistența dumnealor de-a lungul anilor pentru ca astăzi să fac acest pas, să mă înscriu în Pro România. Pentru mine este o mândrie că pot să vin într-un partid tânăr, de centru stânga, lângă oameni tineri, care efectiv au lucrat lângă mine atunci când au făcut primii pași în politică. Ei erau tineri aspiranți, eu primar și președinte al PSD Gorj”, a spus Cârciumaru.

Fostul lider al PSD a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Victor Ponta. „Victor Ponta, în calitate de om politic și prim ministru, a demonstrat că poate. (...) nu avem cu cine să îl comparăm la nivel național. Este singurul lider politic care poate să reprezinte România atât pe plan național, cât și extern”, a spus Cârciumaru.

Și Victor Ponta a avut de transmis online un mesaj. „Mă bucur foarte mult că se reîntregește echipa de aur a Gorjului din perioada 2012-2016, aceștia fiind cei mai buni ani pentru Gorj, pentru Târgu Jiu. Nu vă ascund că mi l-am dorit pe domnul Cârciumaru tot timpul lângă mine. I-am înțeles loialitatea și i-am apreciat-o, dar i-am spus un lucru pe care l-am simțit de mai mult timp: trebuie să fii loial față de cei care îți sunt loiali, nu față de cei care te folosesc și apoi te lucrează și te înjunghie pe la spate”, a spus Ponta. 

Mai mulți social-democrați au părăsit PSD Gorj în acest an, după ce nu au mai fost susținuți pe funcții.

Vizualizări: 2,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: