Cât câștigă Selly din postările pe YouTube

Selly este unul dintre cei mai buni vloggeri din România dar nimeni nu s-a gândit ce sumă imensă a putut să facă Selly din YouTube. Recent acesta a renunţat la o emisiune de noapte la Prima Tv, spunând că se va ocupa doar de prima sa pasiune aceea de vlogger.

Meseria lui Selly presupune multă muncă și ore de filmare, dar acum este extrem de fericit pentru că nu s-a gândit vreodată că va câştiga atât de mult numai din YouTube.  

Selly este în acest moment cel mai urmărit creator de conținut din Youtube  din țară. Dovada cea mai clară sunt milioanele de fani pe care le are atât pe facebook cât și pe Instagram, TikTok și bineînțeles, Youtube. Dacă vreţi să ştiţi cu  cât a reușit să se îmbogățească Selly aflaţi că a câştigat nici mai mult, nici mai puțin decât 1 milion de euro din postări. Și suma este în creștere, pentru că tânărul are mulți ani de experiență în spate și știe cum să-și crească vizualizările. „E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită şi puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Un alt vlogger celebru rămâne cântărețul Dorian Popa, care are un succes incredibil pe rețelele de socializare

Vizualizări: 1,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: