Cât de importantă este colaborarea cu un producător de tâmplărie PVC pentru realizarea unui proiect imobiliar performant? 

Realizarea unui proiect imobiliar implică o strânsă colaborare cu o mulțime de firme și specialiști din diverse domenii. Printre aceste colaborări care își pun o amprentă puternică asupra calității rezultatului final, cât și a ritmului de terminare a lucrării este și cea cu un producător de tâmplărie PVC.

Un imobil fără uși și ferestre este unul ce nu poate fi utilizat, deoarece acestea influențează și condiționează nivelul de eco-eficiență al lui. Alegerea unui producator tamplarie PVC care să-ți devină partener trebuie să devină obiectivul principal în dezvoltarea proiectului. Compania DecoPlast este un astfel de producător local care îți poate furniza toate tipurile de profile PVC, care să-ți asigure un nivel de eco-eficiență maxim și respectarea noilor norme europene nZEB.

Trebuie să ne aliniem la noile norme Nearly Zero Energy Building (nZEB) pentru toate tipurile de clădiri. Asta înseamnă că energia regenerabilă trebuie să acopere cel puțin 30% din consum într-o clădire cu standard nZEB. Anul acesta s-a observat o afinitate crescută și pentru smart living, care se reflectă inclusiv în accesorii și device-uri aplicabile sistemelor de tâmplărie, cum ar fi clanțe și yale inteligente, sau lacăte cu Wi-Fi și amprentă digitală. Motivele sunt evidente: costurile tot mai mari ale energiei electrice și resursele naturale tot mai limitate și scumpe”, susține Mirela Ivașcu, partner manager al companiei.

Materialul cadru folosit de acest producător pentru fabricarea tuturor tipurilor de sisteme PVC de uși și ferestre este 100% reciclabil: „În plus, resturile rezultate în urma procesului de producție nu sunt ignorate, ci sunt transformate în resurse valoroase. Avem o colaborare strânsă cu o firmă specializată în reciclare, care preia toate aceste resturi și le transformă în materiale auxiliare, cum ar fi accesorii de tip glafuri. Această inițiativă contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei economii circulare sustenabile”, precizează partner managerul Decoplast.

Mai mult decât atât, de aproximativ 20 de ani, materialul folosit de acest producător de tâmplărie PVC și-a demonstrat:

•  longevitatea;

•  ușurința cu care poate fi întreținut;

•  eficientizarea costurilor de investiție;

•  eficiența energetică remarcabilă (constant produsele se află în topurile analizelor de eco-eficiență).

Profilele realizate în fabricile acestui producător de tâmplărie PVC autohton se împart în patru game: două standard (Deco Visio și Deco Vitrio) și două game premium (Deco Spatio și Deco Sensio).

Indiferent de tipul de sistem PVC ales pentru imobilul vizat, vei avea siguranța că, la final, proiectul tău va asigura utilizatorilor:

  • izolare termică eficientă;

  • stabilitate excepțională;

  • siguranță împotriva tentativelor de efracție;

  • performanță energetică crescută;

  • durabilitate;

  • un nivel mare de vitrare;

  • estetică rafinată.

Personalizarea produselor și eficientizarea livrării sunt alte două obiective urmărite de acest producător tâmplărie PVC, menite să contribuie la consolidarea relației producător - client: „Noi ne focalizăm pe oferirea de soluții personalizate, care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor fiecărui client. Această abordare ne permite să creăm produse de calitate, realizate cu atenție la detalii, dar și să construim relații durabile cu clienții noștri. În contrast, lanțurile de magazine cu vânzare în masă comercializează produse fabricate în serie. Noi, la DecoPlast, ne-am adaptat strategia, prin producția unor stocuri mai mari și expedierea comenzilor cu mai mult timp în avans pentru a evita întârzierile”, mai explică Mirela Ivașcu din argumentele care susțin filosofia companiei de a oferi „puțin mai mult” clienților săi.

Galerie foto


Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: