Ce gorjeancă a prins post în noua guvernare

Adriana Moța este prima gorjeancă numită de premierul Orban într-un post de conducere la nivel central. Aceasta a fost numită președinte la Autoritatea Națională pentru Cetățenie. Postul era ocupat de Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu. Andrei Tinu a fost demis.

Ludovic Orban a mai făcut și alte numiri: Ioan-Sabin Sărmaș (consilier local PNL Cluj-Napoca) - Președinte la Agenția pentru Agenda Digitală a României, Mihail-Dan Dojana (avocat) - Președinte la Administrația Fondului pentru Mediu, Negruț Clement (PMP) - Secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului, Florin Nicolae Creț (PMP) - Secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Mironel Panțuroiu (ex-inspector ANAF) - Secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Cosmin Marcovici (tenor) - Secretar de stat la Ministerul Culturii.

Mironel Panțuroiu a fost implicat în scandalul imobiliar Terra Residence, în urma căruia zeci de oameni s-au trezit că apartamentele pe care le plătiseră erau ipotecate de dezvoltator în favoarea unor bănci.

Vizualizări: 4,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: