Ce lovitură vrea să dea Universitatea Craiova

Perioada de mercato se apropie iar Universitatea Craiova doreşte întărirea lotului, unul dintre jucătorii vizaţi fiind Tudor Băluţă. Posturile care au rămas deficitare la gruparea din Bănie, indiferent de jucătorii aduşi în ultimii ani, sunt cele de fundaş dreapta şi mijlocaş la închidere.

„Reghe” a testat foarte mulţi jucători pe aceste două poziţii, apelând chiar la reprofilări, după ce soluţiile la îndemână nu au oferit randamentul scontat. Mateiu, Creţu, Fedele, Căpăţână, Nistor sau Bălaşa au fost jucătorii încercaţi de Reghecampf în acest sezon pe postul de închizător, dar niciunul nu a oferit randamentul dorit, iar unii dintre ei vor fi puşi pe lista de transferuri. Una dintre ţintele principale ale oltenilor pentru următoarea perioadă de mercato este mijlocaşul Tudor Băluţă (22 de ani), care va intra în ultimele şase luni de contract cu formaţia engleză Brighton, a informat Pro Sport.

Transferat de la Viitorul în 2019, Tudor Băluţă nu a reuşit să se impună la echipa din Premier League, care l-a împrumutat în sezoanele trecute la ADO Den Haag sau la Dinamo Kiev. Pentru Brighton, echipă aflată în acest moment pe locul șapte în Premier League, fotbalistul format la Academia Hagi a evoluat într-un singur meci, cu mai mult de doi ani în urmă, în Cupa Ligii.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: