Ce spun martorii și polițiștii despre accidentul de la Bârsești

Un accident de circulație s-a petrecut ieri în zona Bârsești, din Târgu Jiu. Două mașini s-au ciocnit în intersecția cu Drumul Național 67D.

”La  data de 15.04.2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tg-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că, pe raza  municipiului Tg-Jiu a avut loc un eveniment rutier cu victime. Polițiștii rutieri s-au deplasat  la faţa locului, ocazie cu care au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 74 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, conducea un autoturism,  pe strada Slobozia, ajungând la intersecția cu strada Tismana, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism, condus de un târgujian de 56 de ani, care se deplasa regulamentar, pe strada Tismana, intrând în coliziune cu acesta.  În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din primul autoturism și a conducătorului celui de-al doilea autoturism, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spune IPJ Gorj.

O persoană aflată la fața locului a relatat întâmplările: ”Cel cu mașina de Hunedoara nu a dat prioritate, iar celalalt șofer nu a mai avut ce să facă. Noi eram în fața magazinului, am auzit frânele și am văzut cum mașina de Hunedoara s-a dat de câteva ori peste cap. Am sunat repede la 112. Unul dintre șoferi era încarcerat. Neatenția costă. La noi, aici, e și o problema. Ne rugam de atâția ani să găsească o soluție. Nu există lună în care să nu aibă loc accident aici. E o intersecție foarte periculoasa. Nu ai vizibilitate. Nu știu ce mai așteaptă. Ne-au promis un semafor, că sens giratoriu nu se încadrează să facă. Să vedem”.

Vizualizări: 1,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: