Ciocea nu exclude o înscriere în PNL

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, nu exclude varianta de a se înscrie în Partidul Național Liberal Gorj, după ce vicepreședintele liberal, Puiu Diaconescu l-a ofertat.

Ciocea spune că după sărbătorile de iarnă va lua decizia definitivă privind traseul său politic. ”Pentru viitor mă gândesc mult la ce trebuie să fac. Puiu Diaconescu este un cetăţean extraordinar, un om pe care îl respect, nu contează în ce partid este. De politică nu mai prea vreau să vorbesc acum. Sunt deschis să mă întâlnesc cu Puiu, totul este posibil, în politică niciodată să nu spui nu. Dar, acum vreau să mă odihnesc, după sărbători vreau să iau decizia finală”, a spus Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.
Întrebat dacă s-a liniștit după aceste alegeri tumultoase, Ciocea a spus că va trece cu greu peste viclenia de care au dat dovadă foștii săi colegi de partid. ”Tot ce s-a întâmplat, la modul acela viclenos, să fii lovit pe la spate, mai rău decât atât nu știu câți ar mai putea să facă, cum a făcut Cârciumaru. Am pierdut cu fruntea sus”, a mai spus Ion Ciocea, primarul din Bustuchin. Reamintim că Ion Ciocea a fost votat de liderii PSD pentru a candida pe locul al doilea la Camera Deputaţilor, dar lista a fost modificată de conducerea centrală. Ciocea a ales să candideze independent la Senat şi a obţinut 8.673 de voturi, cam cât un partid de talia ALDE sau PMP.

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: