Complexul Mine Energie va avea management privat

Directorul CE Craiova, Constantin Bălăşoiu, a adus cu picioarele pe pământ pe toţi cei care dădeau ca şi înfiinţat Complexul Mine Energie Oltenia. Bălăşoiu a menţionat că totul este încă în fază de proiect. Bălăşoiu a lămurit şi problema conducerii acestui complex. Va fi condus de profesionişti, adică va avea management privat.

Complexul Mine Energie Oltenia este departe de a se înfiinţa. În şedinţa de Guvern de joi urma să intre în dezbatere proiectul de constituire al noului complex, însă acest lucru nu s-a întâmplat, aşa cum se aşteptau cei din conducerea complexurilor şi SNLO. „Este încă în faza de proiect urmând ca în curând să fie înaintat spre direcţiile de specialitate pentru avizare şi apoi să fie avizat de celelalte ministere“, a spus Bălăşoiu. În cazul în care va fi înfiinţat, Complexul Oltenia va avea cu siguranţă management privat.

Bălăşoiu: Noua societate va fi condusă de profesionişti

Procesul de înfiinţare al noului complex se va prelungi pe durata a luni de zile. Niciunul dintre cei patru directori, Constantin Bălăşoiu, Tiberiu Trotea, Octavian Graure sau Daniel Burlan nu va fi director al noii companii. Dacă va fi înfiinţat, complexul Oltenia va avea cu siguranţă management privat. Complexul Mine Energie Oltenia va cuprinde cele trei complexuri, Turceni, Rovinari şi Craiova şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. „Nu cred că mai e cazul să mai discutăm de persoane propuse sau se mai poate propune ceva. Noua societate va fi făcută în management de tip privat, va fi condusă de profesionişti, vor fi selectaţi cu ajutorul firmelor“, a explicat Bălăşoiu.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: