Concurs de îndemânare auto şi sesiuni de machiaj la Shopping City

Shopping City Târgu Jiu organizează pentru doamnele şi domnişoarele din Gorj un nou eveniment dedicat femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie.  Vineri, începând la ora 14:00, sunt sărbătorite toate doamnele şi domnişoarele printr-o serie de activități speciale.

După o iarnă în care cu toţii ne-am ascuns în geci groase, paltoane lungi și ghete, a venit momentul să înflorim asemenea naturii și să ne bucurăm de evenimentele oferite de 8 martie la Shopping City de partenerii acestui eveniment.

La ora 14:00 va avea loc un concurs de îndemânare auto pentru şoferiţe, organizat de ACR (Automobil Club Roman) în parcarea Shopping City Târgu Jiu. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0745382772, la sediul ACR din Târgu Jiu sau la Info Desk din incinta Shopping City Târgu Jiu în limita a 20 de locuri.  Fiecare participantă va concura cu autoturismul propriu!  Câştigătoarele competiţiei vor fi premiate cu vouchere de cumpărături şi cadouri din partea organizatorilor.

La ora 16:00  vor avea loc sesiuni gratuite de machiaj în zona special amenajată de lângă Info Desk şi alte surprize. În acelaşi timp, atmosfera va fi animată de artiştii de la Liceul de Arte Constantin Brăiloiu, care vor susţine spectacolul “Mesaj de la Eva”, în cadrul căruia vă puteţi bucura de un spectacol live de canto şi de un moment artistic intitulat “Mamă, ce mare sunt!”. Cei mici vor avea şi ei un moment special şi sunt invitaţi să deseneze pe o planşă uriaşă un desen cadou pentru mama.

Vizualizări: 734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: